Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

brand bagtobag site

Σχετικά με εμάς

Η Εταιρία BagtoBag είναι ο επίσημος κατασκευαστής της Φίρμας BAGTOBAG , όπου κατασκευάζει και πωλεί τα εν λόγω προϊόντα (τσάντες ανδρικές και γυναικείες, βαλίτσες, πορτοφόλια, αξεσουάρ). Δραστηροποιείται στο χώρο τόσο της Λιανικής όσο και της Χονδρικής πώλησης προϊόντων μόδας από το 2015.

Με έμφαση πάντα στη γυναικεία και ανδρική τσάντα, τις βαλίτσες και τα αξεσουάρ (που αποτελούν και τα βασικά μας είδη), προσθέσαμε μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα νέων σχεδίων στη συλλογή μας, καθώς επιλέξαμε πολύ προσεκτικά τα είδη που προσφέρουμε.

Πάντα με γνώμονα την Άριστη Ποιότητα στις Καλύτερες Τιμές, ώστε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

Στόχος

Να αξιολογούμε και να αντιλαμβανόμαστε συνεχώς τις ανάγκες των πελατών μας, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίησή τους, με κύριο χαρακτηριστικό το πάθος που μας διέπει για εξέλιξη.

Όραμα

Να προσφέρουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εύκολα και άμεσα τα προιόντα που διαθέτουμε προς τον τελικό καταναλωτή, μέσω ενός αποτελεσματικού μοντέλου λειτουργίας, σε όλα τα σημεία επαφής μαζί τους.

Αξίες

Με αξιοπιστία στο πελάτη και ομαδικό πνεύμα ως πηγη έμπνευσης σε όλη την ομάδα εργασίας, δημιουργήθηκαν οι δομές και αξίες της εταιρίας, συνδυάζοντας τη βέλτιστη ποιότητα με ανταγωνιστική τιμή.
0
+
Προϊόντα
0
+
Χρώματα
0
+
Σχέδια

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

0