Τσάντες Χονδρική

Συμπληρώστε τη Φόρμα


Χονδρική Πώληση

Η εταιρία BAGTOBAG ως κατασκευαστής και προμηθευτής της δικής της επωνυμίας «Brand Name» www.bagtobag.com.gr, παρέχει σε διάθεση Χονδρικής Πώλησης  (B2B) τα προϊόντα τόσο  σε επαγγελματίες και καταστήματα όσο και σε πάσης φύσεως εμπορικής φύσεως διάθεση, με συνεχής ροή εμπορευμάτων σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.

  • Η αγορά γίνεται ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά με το αντίστοιχο τμήμα εξυπηρέτησης
  • Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 20 τμχ.
  • Πριν την Πληρωμή σας στέλνουμε προτιμολόγιο με την αξία των εμπορευμάτων, το Φ.Π.Α και το συνολικό ποσό πληρωμής.
  • Οι αποστολές γίνονται με μεταφορική εταιρία επιλογής του πελάτη. Το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον παραλήπτη. Σε αυτήν την περίπτωση η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται κατόπιν συνεννόησης, πριν την παράδοση της παραγγελίας στο μεταφορέα του πελάτη.Η εταιρία CHEN HUAMEI του EN XIANG δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη της μεταφοράς των προϊόντων. Όλες οι παραγγελίες μεταφέρονται με αποκλειστική ευθύνη του αγοραστή. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημία προκαλείται από τη μεταφορά, υπόλογος είναι η μεταφορική εταιρία η οποία έχει αναλάβει τη παράδοση της παραγγελίας στον αγοραστή και όχι η εταιρία μας.

Για να εισέλθετε στις «περιοχή χονδρικής» ως μέλος Wholesale θα πρέπει να έχει προηγηθεί δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα μας με απαραίτητά στοιχεία

  • Όνομα, Επίθετο
  • Α.Φ.Μ
  • Τηλέφωνο Επικοινωνίας

Work Space

12 χρόνια Εμπειρίας

Η πολύχρονη εμπειρία μας σε συνδιασμό με την Αγάπη για τη Τσάντα μας βοήθησε να χαράξουμε με επιτυχία τη δική μας διαδρομή!

Έχει Αγαπηθεί από εσάς

Από τη πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε τα προιόντα μας έχουν αγαπηθεί, κάνοντας το όραμα μας να επεκταθεί και να εμπνευστεί από εσάς!
external
external
external

Our Location

Address: 1234 Street Name, City Name, United States

Phone: (123) 456-7890

Business Hours

Monday - Friday 9am to 5pm

Saturday - 9am to 2pm

Sunday - Closed

0